Ανανεώνεται το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Χαλκιδέων

Στην ανανέωση του υπάρχοντος Μητρώου Εθελοντών προχωρά ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του οποίου, όσοι πολίτες επιθυμούν θα μπορούν να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε τομείς που αφορούν ενδεικτικά σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, πρόνοιας, περιβάλλοντος, τεχνολογίας, παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού και άλλα.

Ο Δήμος Χαλκιδέων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, είτε δια ζώσης στο Γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων (ισόγειο Μεγάρου Κότσικα, Φαρμακίδου 15), είτε στην υπάρχουσα επίσημη ιστοσελίδα Εθελοντισμού του Δήμου https://ethelontis.dimoschalkideon.gr/.

Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας Εθελοντισμού, όποιος χρειάζεται, μπορεί να ζητήσει εθελοντική προσφορά, μέσω της πλατφόρμας «Ζητώ εθελοντική προσφορά» https://ethelontis.dimoschalkideon.gr/zita-ethelontes/.

Οι εγγεγραμμένοι εθελοντές, θα είναι πιστοποιημένοι εθελοντές του Δήμου Χαλκιδέων και θα έχουν μοναδικό αριθμό μητρώου και ατομικό καρτελάκι εθελοντή. Σημειώνεται ότι, κανένα από τα στοιχεία που ζητούνται δεν πρόκειται να κοινοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο λόγο, χωρίς τη συγκατάθεση των εγγεγραμμένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2221351124 και 2221351130 και στο email: grafeio.amea@dchalkideon.gr.

«Έλα μαζί μας και γίνε κι εσύ εθελοντής του Δήμου Χαλκιδέων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Ρεύμα: Όλες οι χρεώσεις που ανακοίνωσαν οι πάροχοι

Με σύμμαχο τη ΔΕΗ η χαμηλότερη κιλοβατώρα στα πράσινα...

Συναγερμός στο Ψυχικό: Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του (βίντεο)

Η επίθεση έγινε από άτομο που βρισκόταν σε μοτοσικλέτα Συναγερμός...