Μπλέ Υπερπανσέληνος: Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού;

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και ολόκληρου του καλοκαιρού την χρωματίζει η Πανσέληνος που σχηματίζεται την Πέμπτη στις 31 του μήνα και δείχνει το τέλος της θερινής περιόδου.

Γίνεται στην 7η μοίρα του Ιχθύ, επηρεάζει τους μεταβλητούς, (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες. Ιχθύς), του 1ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι ονομάζεται Μπλε, για τον λόγο ότι μέσα στον ίδιο μήνα έχουμε δεύτερη φορά Πανσέληνο. Αυτό δεν είναι κάτι σπάνιο, αλλά ούτε και συχνό φαινόμενο. Είχαμε πάλι blue moon τον Δεκέμβρη του 2009 και θα ξαναέχουμε τον Αύγουστο του 2032.

Αυτό το φεγγάρι, σύμφωνα με το oroskopos.gr και τη Βίκυ Δρόσου μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων μιλάει για συναίσθημα, ρομαντισμό, ανιδιοτελή αγάπη, ευαισθησία, ονειρικές καταστάσεις και παραμυθένια ειδυλλιακά συναισθήματα. Η συμμετοχή του ανάδρομου Κρόνου πού βρίσκεται σε σύνοδο με το φεγγάρι σημαίνει το τέλος των διακοπών, της ξενοιασιάς και την αρχή του φθινοπώρου. Τα συναισθήματα εκλογικεύονται, ο ρομαντισμός πάει περίπατο, η ευαισθησία γίνεται όνειρο θερινής νυκτός. Οι ανάδρομοι πλανήτες, Ερμής και Αφροδίτη φέρνουν επανασυνδέσεις αυτή την εβδομάδα σε όσους το επιθυμούν.

Κριός
Κριέ, μην φοβηθείς και μην αγχωθείς που ένας κύκλος κλείνει στη ζωή σου, γιατί ένας άλλος καινούργιος θα ανοίξει με τούτη την Πανσέληνο. Το τελευταίο διάστημα έχεις πιεστεί πάρα πολύ κι έχεις αγχωθεί στα ερωτικά σου. Αντιμετωπίζεις κούραση ψυχική και διανοητική. Θεωρείς ότι τίποτα δεν προχωρά μπροστά και μένεις στα ίδια. Δεν σου υπόσχομαι μία ρόδινη περίοδο, γιατί όντως θα έχεις πολύ δουλειά και τρέξιμο ώστε δεν θα έχεις χρόνο για να ζήσεις την φλόγα του νέου έρωτα. Η ανάδρομη Αφροδίτη εξακολουθεί να επηρεάζει τα αισθηματικά – ερωτικά και να φέρνει έρωτες από το παρελθόν για επανασύνδεση. Ο Άρης από την αρχή της εβδομάδας στον Ζυγό σε κάνει διεκδικητικό στον έρωτα και ανυπόμονο.

Ταύρος
Αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ ερωτική για σένα και παράλληλα φωτίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τους στόχους, με τα όνειρά σου, με τα μελλοντικά σου σχέδια. Αν και δεν είσαι από τα άτομα που αιθεροβατούν αυτή τη φορά με τούτη την Πανσέληνο θα πρέπει να είσαι όσο γίνεται πιο ταπεινός στις ερωτικές διεκδικήσεις και πιο μαζεμένος.Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Ο Κρόνος σου βάζει όρια, εμπόδια. Θα λάβεις κάποια νέα, κάποιες ειδήσεις, από ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, το οποίο επικοινωνεί μαζί σου και συζητάς για επανασύνδεση. Ο Άρης από την αρχή της εβδομάδας στον Ζυγό, φέρνει έρωτες στον χώρο εργασίας.

Δίδυμοι
Ανήκεις στον μεταβλητό Σταυρό και είσαι από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτήν την Πανσέληνο. Έχεις λιγοστό ελεύθερο χρόνο τον οποίο τον αφιερώνεις στο σπίτι και την οικογένεια. Μάλιστα το σπίτι αποτελεί το καταφύγιο σου μετά από μία κουραστική και δύσκολη μέρα αλλά σε πάει πίσω στα ερωτικά. Μία μικρή μετακίνηση, κρύβει συνάντηση με ένα πρώην ερωτικό σύντροφο κι αν επιθυμείς επανασύνδεση μπορείς όσο είναι ανάδρομη η Αφροδίτη δηλαδή και αυτή την εβδομάδα. Η είσοδος του Άρη από την Δευτέρα στον Ζυγό, εγκαινιάζει την πιο ερωτική περίοδο για το ζώδιο σου με νέους φρέσκους έρωτες που σε ανανεώνουν. Γίνεσαι ορμητικός στο φλερτ και κερδίζεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Καρκίνος
Το θέμα που θα σε απασχολήσει είναι το εξωτερικό και ένα ταξίδι που επιθυμείς να κάνεις αλλά προς το παρόν υπάρχουν δυσκολίες. Επειδή δεν καταφέρνεις να το υλοποιήσεις, βολεύεσαι με μικρές μετακινήσεις, μικρά ταξιδάκια και μικρές εκδρομούλες, με το άτομο που ενδιαφέρεσαι. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι αρνητική ως προς το ζώδιό σου και για αυτό μπορείς να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου βρίσκοντας εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ο Άρης από την Δευτέρα που εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού σε φέρνει σε επαφή με ένα άτομο που όταν το αντικρύζεις νιώθεις αμέσως οικειότητα. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη φάση και εάν επιθυμείς επανασύνδεση έχεις την εύνοια να την κάνεις.

Λέων
Η Μπλε Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, δημιουργεί έντονο το αίσθημα της ανασφάλειας στον αισθηματικό τομέα. Αναδύονται φόβοι, υπάρχει ψυχική αναστάτωση, ψυχολογική κούραση. Δεν είναι ρόδινη η περίοδος για σένα, αφού σε βασανίζει το παρελθόν το οποίο αναμοχλεύεις. Στα αισθηματικά δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν πρώην ερωτικό σύντροφο που με την θύμηση του και μόνο αναστατώνεσαι. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σου, μπορείς να προσεγγίσεις πιο εύκολα το πρώην ερωτικό ταίρι. Ο Άρης που εισέρχεται στον Ζυγό, αυξάνει την επικοινωνία και σε προκαλεί για νέες γνωριμίες μέσω φλερτ.

Παρθένος
Αυτή η Μπλε Πανσέληνος που είναι το γεγονός της εβδομάδας σε επηρεάζει άμεσα, αφού ανήκεις και εσύ στο μεταβλητό Σταυρό. Μάλιστα είσαι άμεσα εμπλεκόμενος, αφού σχηματίζεται στον άξονα σου.Εδώ λοιπόν το φεγγάρι φωτίζει καθαρά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο.Η Πανσέληνος φέρνει διλήμματα κι εσύ έχεις ένα σημαντικό δίλημμα σε ότι αφορά τα ερωτικά σου. Ο Ερμής ανάδρομος, βρίσκεται στο ζώδιο σου και αναθεωρείς τις ερωτικές σχέσεις. Επανέρχεται μία σχέση από το παρελθόν την οποία θα διατηρήσεις κρυφή, μυστική, γιατί απλά δεν επιθυμείς να την κοινοποιήσεις, ή γιατί είναι παράνομη.

Ζυγός
Αυτή η Πανσέληνος που δίνει το χρώμα της εβδομάδας, δεν είναι πολύ θετική και ευχάριστη προς το ζώδιό σου. Φέρνει νεύρα, πίεση και άγχος για την καθημερινότητα, η οποία είναι πολύ κουραστική. Όμως ο Άρης από την Δευτέρα εισέρχεται στο ζώδιο σου και τίποτα δεν σε σταματά αν θέλεις να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Ταυτόχρονα υπάρχει παρασκήνιο, κουτσομπολιά και λόγια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σε προσεγγίζει για επανασύνδεση. Οι φιλικές επαφές που έχεις συντηρήσει δεν αρκούν και θέλει, ζητάει κάτι παραπάνω. Η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε αν επιθυμείς κι εσύ την επανασύνδεση να την κάνεις με ευκολία.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη, είναι πολύ ερωτική για σένα και βλέπει θετικά το ζώδιό σου, αφού γίνεται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων. θα ευνοήσει τον ερωτικό τομέα, ενώ σχηματίζεται μέσα στον οίκο των αισθηματικών σου.Αυτή η εβδομάδα ίσως είναι καθοριστική για σένα, γιατί δεσμεύεσαι σοβαρά με έναν έρωτα, ή αν είσαι ήδη δεσμευμένος, γίνεσαι γονιός. Όπως και να ‘χει, αναλαμβάνεις την υποχρέωση να αποκαταστήσεις μία ερωτική σχέση. Κατά τα άλλα αναθερμαίνονται οι σχέσεις με ένα πρώην ερωτικό ταίρι, εφόσον είσαι σε τέτοια φάση. Θα συναντηθείς και θα συζητήσεις για τα παλιά. Δεν αποκλείεται να βρεθείς μαζί του σε ένα reunion συμμαθητών ή συμφοιτητών.

Τοξότης
Αυτό το Μπλε φεγγάρι σε επηρεάζει άμεσα, αφού ανήκεις και εσύ στον μεταβλητό Σταυρό πού θα ζοριστεί αρκετά. Με άγχος, κούραση και νεύρα, θα περάσεις αυτήν την περίοδο της εβδομάδας. Στον αντίποδα της Πανσελήνου, θα σε απασχολήσουν τα ερωτικά, όπου θα σκεφτείς μία σχέση πού προέρχεται από το παρελθόν. Ένα μακρινό ταξίδι αναψυχής, σε αποφορτίζει συναισθηματικά, γιατί ενδεχομένως συναντήσεις εκεί τον πρώην σύντροφο. Μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας αν επιθυμείς επανασύνδεση έχεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις με την Αφροδίτη να κινείται ακόμα ανάδρομα. Ο Άρης που εισέρχεται από την Δευτέρα στον Ζυγό φέρνει τον αέρα του ερωτικού στοιχείου ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος φωτίζει τα θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις επαφές και τις συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν. Το πρόβλημα στην επικοινωνία θα υπάρξει, αφού δεν είναι συγκεκριμένα αυτά πού θέλεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις με τον έρωτα που σε πλησιάζει ξανά για επανασύνδεση. Ερωτικά, η λίμπιντο σου είναι πολύ ανεβασμένη, ακόμα και στην θύμηση του πρώην ερωτικού συντρόφου και το πάθος σιγοκαίει στην ψυχή σου.Αν επιθυμείς την επανασύνδεση μη το μεμψιμοιρείς γιατί τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος με την Αφροδίτη να κινείται και αυτή την εβδομάδα σε ανάδρομη πορεία.

Υδροχόος
Η Μπλε Πανσέληνος ρυθμίζει το κλίμα της εβδομάδας και φωτίζει τον τομέα που βρίσκονται οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες για οτιδήποτε καινούργιο. Όσο έχεις ανασφάλειες, τόσο αναθεωρείς την αξία της προηγούμενης σχέσης. Οπότε μπορεί να συναντήσεις το πρώην ερωτικό ταίρι για το οποίο ακόμα τρέφεις βαθιά συναισθήματα και να συζητήσεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη, αφού η Αφροδίτη κινείται ακόμη ανάδρομη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού την Δευτέρα και μπορεί να φέρει κάποια νέα γνωριμία, αρκεί να προέρχεται από μακριά, ή να είστε ζευγάρι από απόσταση.

Ιχθύς
Ανήκεις και εσύ στον μεταβλητό Σταυρό που επηρεάζει τούτο το φεγγάρι. Είσαι ο πρωταγωνιστής της Πανσελήνου που γίνεται στο ζώδιό σου και δίνει τον παλμό της εβδομάδας. Θα φέρει διλήμματα στην προσωπική σου ζωή, όπου δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Η μεγάλη ένταση από το ενεργειακό φορτίο του φεγγαριού, θα σε επηρεάσει σε έντονο βαθμό πού θα αναγκαστείς να διακόψεις σχέσεις οι οποίες βλέπεις ότι δεν προχωρούν. Ο Άρης από την Δευτέρα σκαλίζει το ερωτικό παρελθόν και φέρνει αναμνήσεις ενός έρωτα που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου ανάδρομος δείχνει τα εμπόδια τα οποία προέρχονται από εσένα τον ίδιο. Επιθυμείς να ξαναμπεί στη ζωή σου ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν και όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μπορείς να το καταφέρεις.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Αυτές είναι οι SOS ημερομηνίες του Ιουνίου για όλα τα ζώδια – Ποιες αλλαγές έρχονται;

Η ενέργεια των Διδύμων επιδιώκει να ανοίξει το μυαλό...

Αυτά τα ζώδια βαριούνται εύκολα στις σχέσεις

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί «το μάτι...