“Δριμύ κατηγορώ” ιερέα της Εύβοιας για το νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων

Χθες υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γεγονός που αποτέλεσε “μήλον της έριδος” για τα κόμματα αλλά και αίτιο διχασμού των πολιτών.

Την έκφραση του πάνω στο ζήτημα εξέφρασε και ο ιερέας της Άνω Βάθειας πατήρ Δημήτριος Αργύρης ο οποίος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο αναφερόμενος στο θεσμό της οικογένειας.
Όπως έγραψε ο ίδιος:
Λιγα λογια για την οικογένεια
Στην οικογένεια όπου η θρησκεία βρίσκει έμπρακτη εφαρμογή, το αποτέλεσμα είναι μεγάλο καλό. Η θρησκεία οδηγεί τους γονείς (Αντρα ,Γυναίκα )να εκτελέσουν εκείνο ακριβώς το έργο που ο Θεός προόρισε να γί-νεται στην οικογένεια. Τα παιδιά ανατρέφονται με το φόβο και τη νουθεσία του Κυρίου.
Ο μοναδικός γάμος που ευλογήθηκε από τον Χριστό είναι αυτός στην Κανά της Γαλιλαίας μεταξύ ανήρ και γυναικός και οτιδήποτε άλλο αποτελεί στρέβλωση της φυσιολογικής οικογένειας .Πως μπορείς άνθρωπε αμαρτωλε και τρισαθλισε να διαστρεβλωσεις τα έργα του Θεού ο Θεός έπλασεν Αδάμ και Εύα και εξ αυτών γεννήθηκαν τεκα και κατακυρίευσαν τον κόσμο .
Όσο κι αν εξελιχθεί ο κόσμος και η τεχνολογία κάποιους θεσμούς και κάποιες έννοιες δεν είμαστε ποτέ άξιοι να τις αλλάξουμε. Με το πέρασμα των χρόνων και από την αδιαφορία μας αφήσαμε ανθρώπους να ξεπουλησουν την Πατρίδα μας και εμείς να φτάσουμε να είμαστε φιλοξενουμενοι .Με την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης ο κόσμος απομακρύνθηκε από τον Χριστό γιατί ο Χριστός τους φαίνεται πολύ λίγος πολύ αθώος πολύ εκτός μόδας μιας μόδας που εχει στην κορυφή της τον φόβο την τιμωρία και την εκμετάλλευση δεν χωράει ένας Θεάνθρωπος κουρελιασμενος με ματωμένα χέρια και πόδια που εκλιπαρει να του δώσεις τις αμαρτίες σου για να σου δώσει τον παράδεισο .
Βάλαμε στην Άκρη του Θεάνθρωπο μας Ιησού Χριστό στο όνομα της Επιστήμης και της μόδας .Πουλησαμε την Πατρίδα μας στο όνομα της Μόδας μιας και πιστρουμε πως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες το κάνουν και έτσι τρέχουνε και εμείς να τις ακολουθήσουμε ξωπίσω τους σαν σκυλάκια που μας κουνουν το κόκαλο του κέρδους .τώρα πουλάμε την Οικογένεια όπως την ξέρουμε για τόσους αιώνες στο όνομα της μόδας για να μην μας πουν οπισθοδρομικούς
Και έτσι με το ιερό όνομα της οικογένειας ονομάζουμε σαρκικες ενώσεις ατόμων που δεν έχουν βρει το νόημα της ζωής και που κάποιες φορές η φύση μπορεί να τους μετατάξε το γεννητικό υλικό δεν μπορεί μια τέτοια ένωση να ονομάζεται φυσιολογική και πόσο μάλλον να χριζεται με τον Ιερό θεσμό της οικογένειας .Να ξέρετε εάν σε έναν λαό απομακρύνεις την Θρησκεία τους κάνεις να αδιαφορούν για την πατρίδα Τους και τους διαστρεβλωσεις τον Θεσμό της οικογένεια δεν χρειάζεται να τους πολεμήσεις τους έχεις νικήσει χωρίς καμία απώλεια απι μέρους σου γιατί πολύ απλά έχει πάψει να υπάρχει ο λαός έχει εξαλειφθεί ..
μεθ’ ημών Ο Θεός , ουδείς καθ’ ημών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Ένας ιός χωρίς μεταλλάξεις

                 ...

” Μπαίνουμε στήν θεία Λειτουργία….αργήσατε..”.

Γράφει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Αργύρης Πρέπει να γνωρίζουμε ότι...

Την λένε Μάνα, και την χρειάζεσαι

Γράφει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Αργύρης   Την λένε Μάνα, και...

Αυτοκυριάρχησε στον εαυτό σου…

Του πρωτοπρεσβύτερου π.Δημήτριου Αργύρη   Οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να...