Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης

Ο Αντιπεριφερειάρχης με την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Γεροντίτη και με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, ως αυτός αποτελεί τον Θεσμοθετημένο Επίσημο Σύμβουλο της Πολιτείας σε θέματα Ευβοϊκής και όχι μόνο επιχειρηματικότητας.

 

Κατά την συζήτηση που αναπτύχθηκε όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν ότι η Στερεά Ελλάδα χρειάζεται σήμερα παρεμβάσεις που θα καταστίσουν την Περιφέρεια της επόμενης μέρας και της Ευρωπαϊκής σύγκλησης. Παρεμβάσεις που θα δημιουργήσουν κίνητρα, για την ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών και για την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων. Ιδιαίτερα δε ο Νομός Ευβοίας, χρειάζεται μια ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του ικανή να αναμορφώσει στρατηγικά το οικονομικό και κοινωνικό του περιβάλλον και να τον οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη. Συμφώνησαν επίσης όλοι, ότι για την υλοποίηση των ανωτέρω στόχων απαιτούνται σωστός σχεδιασμός, γόνιμες συνεργασίες και δημιουργική αξιοποίηση όλων των εμπλεκομένων Φορέων.

Στο αυτό το πλαίσιο, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου έθεσαν τις πρώτες βάσεις μιας στενής συνεργασίας για την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών προβολής και στήριξης της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας. Πρωτοβουλιών ιδανικών – μέσω μιας στοχευμένης συνένωσης δυνάμεων και τεχνογνωσιών – να επιφέρουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και τον τόπο, σε κάθε επίπεδο.

 

Στη συνάντηση, από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου συμμετείχαν πέραν του Προέδρου, οι κύριοι, Νίκος – Ανδρέας Μώρος / Α΄ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Σταθόπουλος / Β΄ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Μαραγκός / Γενικός Γραμματέας, Σπύρος Κουτσαύτης / Οικονομικός Επόπτης, Βασίλης Βαρελάς / Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Παύλου Χρήστος / Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Νίκος Φωκίτης / Μέλος.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Εξαήμερη εργασία: Ποιοι θα «χτυπάνε» ψηφιακή κάρτα από 1η Ιουλίου

Ψηφιακή κάρτα εργασίας θα «χτυπάνε» από 1η Ιουλίου οι...

ΑΑΔΕ: Μετατίθεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων των νομικών προσώπων

Mετατίθεται για τις 26 Ιουλίου 2024 η προθεσμία υποβολής...

Πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι

Οι συνταξιούχοι βλέπουν πάντα τα λεφτά στους λογαριασμούς τους...

Ακρίβεια: Αυξήσεις σε εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά και μπίρες

Αγανακτισμένοι είναι οι καταναλωτές με το ράλι των αυξήσεων...