Εύβοια: Με τον Μητσοτάκη η Καραμπατσώλη στην ημερίδα για τα δικαιώματα των ΑμεΑ (εικόνες)

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ημερίδα της Εθνικής Συνοσμπονδίας Ατόμων με Αναπηρία με τίτλο: «Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία: Εθνική Στρατηγική 2024-2030», βρέθηκε η βουλευτής Εύβοιας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την ημερίδα δείχνοντας εκ νέου την κοινωνική της ευαισθησία, το ενδιαφέρον για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και τη διάθεση να εργαστεί προς την κατεύθυνση της εξάλειψης κοινωνικών ανισοτήτων και εμποδίων στη συμπερίληψη των συνανθρώπων μας με αναπηρία στην κοινωνία.

Η κ. Καραμπατσώλη παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης. Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και άλλα στελέχη των αρμόδιων υπουργείων για θέματα Ατόμων με Αναπηρία.

Στη διάρκεια της ημερίδας αναλύθηκε το Εθνικό Σχέδιο για τα Άτομα με Αναπηρία, όπου όπως εξήγησε και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να υπάρξει μια οριζόντια στρατηγική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καλούνται να ξεπεράσουν οι συνάνθρωποί μας. Επιπλέον, τόνισε πως η αρχή της συμπεριληπτικότητας είναι αδιαπραγμάτευτη για την κυβέρνηση.

Στο περιθώριο της ημερίδας η κ. Καραμπατσώλη είχε συνομιλίες τόσο με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τους υπουργούς της κυβέρνησης που έδωσαν το «παρών». Επιπλέον, συνομίλησε με φορείς οργανώσεων για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία ακούγοντας με ενδιαφέρον τις θέσεις και τους προβληματισμούς τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά