Φάνης Σπανός για χρηματισμό υπαλλήλου: “Συνεργαστήκαμε με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση καταγγελιών περί χρηματισμού υπαλλήλου- Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη”

Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός για το χρηματισμό του υπαλλήλου που συνελήφθη

Χθες συνελήφθη υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας στο τμήμα των αδειών βαρέων μηχανημάτων ο οποίος κατηγορείται για 14 περιπτώσεις χρηματισμού και ενώ η υπόθεση βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.

Δείτε ακόμα:Πως δρούσε ο συλληφθείς υπάλληλος της Περιφέρειας Εύβοιας; – Πόσα χρήματα εντοπίστηκαν στην οικία του από τις δωροληψίες;

Παράλληλα με την ποινική διαδικασία και με εντολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού:

  • Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες έχουν ενεργοποιηθεί για την υποβοήθηση του έργου της Δικαιοσύνης.
  •  Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ετέθη σε αναστολή καθηκόντων και ξεκίνησε σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία.

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας -αλλά και της υπηρεσίας μας, που συνέδραμε- για την έρευνα, η οποία οδήγησε στον εντοπισμό παράνομων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πράξεων, και τη σύλληψη υπαλλήλου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Η διαφάνεια και η χρηστότητα είναι για την Περιφέρειά μας -πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακά στελέχη- θεμελιώδεις αρχές διοίκησης και λειτουργίας. Προς τούτο συνεργαστήκαμε ασμένως με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση καταγγελιών περί χρηματισμού υπαλλήλου.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη. Σε ότι αφορά το πειθαρχικό σκέλος της υπόθεσης, έχουμε ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες εσωτερικές διαδικασίες για τον εν λόγω υπάλληλο καιγια την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά