Η απάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην ερώτηση της βουλευτού Κατερίνας Καζάνη για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση Πευκί-Β.Σποράδες

Την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής απέστειλε απάντηση, σχετικά με την Ερώτηση που κατατέθηκε στις 17/01, αναφορικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση Πευκί-Β. Σποράδες.
Σύμφωνα με το Υπουργείο, ο σχετικός διαγωνισμός της 23ης Ιουνίου 2023 δεν κατάφερε να κινήσει το ενδιαφέρον πλοιοκτητών και πλοιοκτητριών εταιρειών, και κατέστη άγονος.
Η νέα προκήρυξη αρχικού μειοδοτικού διαγωνισμού για τις άγονες γραμμές περιόδου 2023-2024, δεν περιλαμβάνει την ακτοπλοϊκή σύνδεση του λιμένα Πευκίου.
Με νέα σχετική παρέμβαση, προτείνουμε την διενέργεια νέου διαγωνισμού με διαφοροποιημένους όρους, ώστε, επιτέλους, να επιτευχθεί η διασύνδεση Πευκίου-Β. Σποράδων.
Ερωτάτε λοιπόν ο Υπουργός, τι αποφάσεις σκοπεύει να λάβει ώστε να προκηρύξει νέο διαγωνισμό για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πευκίου-Β. Σποράδων και να αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθεί ενδιαφερόμενος πλοιοκτήτης;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά