Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Μια 71χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά αφού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο στο Κόβεντρι. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να νοσηλευτεί με πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένης εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Τα συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 29χρονος χτύπησε την άτυχη γυναίκα. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που η γυναίκα εκτινάχτηκε στον αέρα πριν πέσει στο έδαφος. Ο 29χρονος και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου εθεάθησαν να βγαίνουν βιαστικά από το αυτοκίνητο για να βοηθήσουν τη γυναίκα που βρισκόταν στο δρόμο.

Η ποδηλάτισσα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, όπως αιμορραγία στον εγκέφαλο, σπασμένο ώμο και σπασμένο αστράγαλο. Πέρασε πέντε ημέρες στο νοσοκομείο για να λάβει θεραπεία για τους τραυματισμούς αυτούς.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιμετώπισε νομικές συνέπειες για τις πράξεις του. Δήλωσε ένοχος για την πρόκληση σοβαρού τραυματισμού από απρόσεκτη οδήγηση και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους. Εκτός από την ποινή φυλάκισης, στον 29χρονο επιβλήθηκε απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα του αδικήματος και τον αντίκτυπό του στο θύμα.