Μέλος στο Δ.Σ του Φ.Ο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων – Η ιδιαιτερότητα της Προεδρίας – Πότε αναλαμβάνει η Έλενα Βάκα;

 

Γενική Συνέλευση των Δήμων, μετόχων του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φ.Ο.Δ.Σ.Α) Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, στη Θήβα, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, με ανοικτή ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Κατόπιν της ψηφοφορίας, Πρόεδρος του Δ.Σ του Φ.Ο.Δ.Σ.Α αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος, κατά δήλωσή του, θα θητεύσει μέχρι τις 31/12/2025 και έπειτα θα δηλώσει παραίτηση και Πρόεδρος του Δ.Σ, από 1/1/2026, θα αναλάβει η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Στη Στερεά Ελλάδα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διαχείριση των απορριμμάτων της. Όλοι οι Δήμαρχοι, από κοινού, πρέπει να διεκδικήσουμε τις λύσεις και αυτό θα κάνουμε, γιατί πολλά μας ενώνουν και τίποτα δεν μας χωρίζει. Και στο τέλος της θητείας μας δεν θα έχει καμία σημασία αν ο Πρόεδρος λέγεται Παπαϊωάννου ή Βάκα, αλλά εάν θα έχουν υλοποιηθεί οι λύσεις. Ευχαριστώ όλους τους Δημάρχους και ιδιαίτερα τους Δημάρχους της Εύβοιας, που είμαστε για ακόμη μια φορά μαζί και θα συνεχίσουμε έτσι.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά