Ο Δήμος Χαλκιδέων στον αγώνα ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα

Συνεχείς είναι οι στοχευμένες δράσεις και ενέργειες του Δήμου Χαλκιδέων, για την ευαισθητοποίηση των παιδιών, σχετικά με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, με επισκέψεις και ενημερώσεις σε σχολεία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κλιμάκιο της Γεωτεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γεωτεχνικής, Πρασίνου και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Δημοσθένη Κουτουλή και έναν σκύλο από το Δημοτικό Καταφύγιο, επισκέφθηκαν το 14ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας και ενημέρωσαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη δράση του Δημοτικού καταφυγίου, τις παροχές του Δήμου για τα αδέσποτα, τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς, τη φροντίδα των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, την υιοθεσία αδέσποτων ζώων, τον εθελοντισμό.

Τα παιδιά είχαν συγκεντρώσει σακούλες με τροφή, τις οποίες παρέδωσαν στον Δήμο, προκειμένου να βοηθήσουν στη σίτιση των αδεσπότων.

Αντίστοιχες ενημερωτικές επισκέψεις θα συνεχιστούν και σε άλλα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, με σκοπό να καλλιεργηθεί από την μικρή ηλικία η ευαισθησία, η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός απέναντι σε όλα τα ζώα και στα δικαιώματα ευζωίας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Ψευδή και ανυπόστατα τα δημοσιεύματα περί «ντου των Αδιάφθορων» στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ

Αμφιβόλου εγκυρότητας ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (sites, blogs) δημοσίευσαν ψευδώς ότι,...