Σήμερα ξεκινούν μαζικοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – Ποιο ακίνητο της περιοχής της Χαλκίδας βγαίνει στο σφυρί;

Ανάμεσα σε πρωτοκλασσάτες βίλες της Γλυφάδας, ξενοδοχεία αλλά και βιομηχανίες σε πλειστηριασμό βγαίνουν και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια “ΑΛΦΑ”

Σε αυτή τη φουρνιά ηλεκτρονικών πλειστηριασμών περιλαμβάνεται και το ακίνητο ενός ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου. Πρόκειται για την «Εκπαιδευτήρια ΑΛΦΑ Ανώνυμος Εκπαιδευτική και Μορφωτική Εταιρεία» και το σφυρί αφορά ένα αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 13.973,11 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Καβαθά ή Μουρτέζα» της δημοτικής κοινότητας Βαθέος, της δημοτικής ενότητας Αυλίδος, του Δήμου Χαλκιδέων Εύβοιας.

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως ή οικισμού και μέσα σε αυτό έχει ανεγερθεί ιδιωτικό σχολικό συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από:

– το κτίριο Α, που είναι το κτίριο διοίκησης, το οποίο περιλαμβάνει στο ισόγειο την πτέρυγα των γραφείων και δύο η/υ χώρους, ενώ το υπόγειο αποτελείται από βοηθητικούς χώρους αποθηκών και εγκαταστάσεων,
-το κτίριο Β, το οποίο περιλαμβάνει στο ισόγειο την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στεγασμένους χώρους εντός συντελεστή δόμησης, ενώ το υπόγειο αποτελείται από βοηθητικούς χώρους,
-το κτίριο Γ, το οποίο περιλαμβάνει το κυλικείο, το αναρρωτήριο, το w.c. προσωπικού και ΑΜΕΑ και δύο η/υ χώρους,
-τα κτίρια ΔΕΔ1, τα οποία περιλαμβάνουν τις αίθουσες διδασκαλίας, στεγασμένους χώρους εντός συντελεστή δόμησης και τέσσερις η/υ χώρους.

Επίσης υπάρχουν και αθλητικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και ένα γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ.

Επισπεύδουσα είναι η doValue και η αρχική τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στις 956.000 ευρώ. Ωστόσο, κατόπιν ανακοπής της εταιρείας το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας αποφάσισε στις 16 Οκτωβρίου ότι η αξία του ακινήτου και αντίστοιχα η τιμή εκκίνησης ανέρχεται σε 1.950.000 ευρώ, (ήτοι 125.000 ευρώ για το αγροτεμάχιο και 1.825.000 ευρώ για τα κτίρια του σχολικού συγκροτήματος).

 

Πηγή: NewMoney

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Σχολεία: Ανοίγουν επιπλέον 20.000 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ειδικότερα το πρόγραμμα αφορά στη δημιουργία επιπλέον 20.000 θέσεων...

Δ.Ο.Υ Χαλκίδας: Οι κοριοί και οι “κωδικές” συνομιλίες που τους έκαψαν

Τους διαλόγους που «καίνε» τα μέλη του κυκλώματος των...