Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Θανάσης Ζεμπίλης

Σε συνάντηση του με τον Υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης ζήτησε τη σύγκλιση έκτακτης κυβερνητικής σύσκεψης, προκειμένου να αξιολογηθεί η πορεία της υλοποίησης των μέτρων αποκατάστασης και ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

«Μπαίνουμε στην τρίτη χρονιά μετά τις καταστροφικές φωτιές στη Β. Εύβοια και παραμένουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες. Μέχρι σήμερα έχει γίνει μια συστηματική προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών και τη στήριξη των πληγέντων. Ωστόσο, το «Εύβοια Μετά- Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας», που προβλέπει 71 έργα με προϋπολογισμό περίπου 400 εκατ. ευρώ, παρουσιάζει μέχρι σήμερα πενιχρά αποτελέσματα, ενώ και η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση(ΟΧΕ) δεν έχει προχωρήσει ικανοποιητικά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της και σε άλλες περιοχές, όπως η Θεσσαλία και ο Έβρος, που επλήγησαν πρόσφατα από θεομηνίες, χωρίς όμως να ξεχαστεί η βιβλική καταστροφή στη Βόρεια Εύβοια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζεμπίλης, ενώ ο κ. Τριαντόπουλος δεσμεύθηκε για τη σύγκλιση κυβερνητικής σύσκεψης στην Εύβοια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά