Συνεδρίασε για πρώτη φορά, με τη νέα σύνθεση, το Συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκιδέων.

Συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα σύνθεση το Συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκιδέων χθες, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Χαλκιδέων.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Θοδωρής Γιαννούκος, τον οποίο η Δήμαρχος ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στον Δήμο Χαλκιδέων και τη διαρκή στήριξή του στο έργο της Δημοτικής αρχής.

«Ο Θοδωρής Γιαννούκος είναι στα κοινά της Χαλκίδας, με ενεργό δράση και συμμετοχή, από το 1994. Ένας άνθρωπος με πληθωρική προσωπικότητα, πλούσια εμπειρία, πάντα χρήσιμος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Κοινότητας δύο θητείες, έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιάννη Σπανό και έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Είναι ενεργός και έχει παραγάγει μεγάλο έργο, έχει βοηθήσει στην επίλυση πολλών ζητημάτων, μέσα από σημαντικές θέσεις που του είχαν ανατεθεί και κυρίως στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, που τόσο πολύ αγαπάει. Έχω την τιμή να συμπορεύομαι μαζί του από το 2011 και με έχει απασχολήσει λιγότερο από όλους, καθώς γνώριζε και έλυνε τα προβλήματα μόνος του. Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει να ασχολείται και να προσφέρει στον Δήμο Χαλκιδέων, εμείς σε θέλουμε κοντά μας.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων και προσέφερε στον κ. Γιαννούκο μια ανθοδέσμη και ένα αναμνηστικό δώρο.


Στη συνέχεια της συνεδρίασης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και το φλουρί κέρδισε η Σύμβουλος της Κοινότητας Ελπίδα Διονυσίου, η οποία παρέλαβε ένα συμβολικό δώρο. Όπως ανέφερεαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κυριάκος Παλιβάκης, επιθυμία τους είναι το Συμβούλιο της Κοινότητας να έχει ουσιαστικό και ενεργό ρόλο, με δράσεις και ενέργειες, που θα έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της λειτουργικότητας της Χαλκίδας.

Κατά τη συνεδρίαση, ορίστηκε ως αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινότητας ο Σύμβουλος Γιάννης Μπιλάλης και στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, από τον Μηχανικό και Ειδικό Σύμβουλο της Δημάρχου Γιάννη Ρούσσο, τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δάφνη Παπανέστη και την προϊσταμένη της Υπηρεσίας Συγκοινωνιών Μαρία Δήμου, οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά με τον τμηματικό τρόπο εκτέλεσης του έργου και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τις οποίες η Κοινότητα Χαλκιδέων γνωμοδότησε θετικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά