Έφυγε η ηθοποιός Κάτια Νικολαϊδου – Έδινε μάχη με τον καρκίνο (βίντεο)

Το βράδυ της Τετάρτης (8/11) ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος, έκανε ανάρτηση στο Facebook σύμφωνα με την οποία, η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή που ήταν στενός φίλος με την Κάτια Νικολαΐδου, η ηθοποιός «πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια» ωστόσο σήμερα, έφυγε από τη ζωή.

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια» έγραψε ο Δημήτρης Στρέπκος.


«Σήμερα άλλος ένας άγγελος θα είναι στον ουρανό»

Αυτό έγραψε στην ανάρτησή του ο Τάκης Νικολαΐδης το βράδυ της Τετάρτης…

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα»! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος!»…

Η Κάτια Νικολαΐδου έδινε για χρόνια γενναία μάχη με τον καρκίνο, για τον οποίο είχε μιλήσει στα ΜΜΕ.

«Κάθε δύσκολη στιγμή στη ζωή μας, μας δίνει ακόμα ένα κίνητρο να περάσουμε το εμπόδιο και να γίνουμε πιο σοφοί» είχε πει σε συνέντευξή της το 2015 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

 

Η Κάτια Νικολαΐδου υπήρξε παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη, που πρόσφατα έζησε και εκείνος το δικό του πένθος αφού έχασε την 11χρονο γιο του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά