Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Εύβοιας εξέθεσε τις προτάσεις της στα πλαίσια του νομοσχεδίου για την αξιοποίηση της δημ. περιουσίας σε παραθαλάσσιες περιοχές

Τις προτάσεις των Επιμελητηρίων επί του υπό διαβούλευση νομοσχεδίου με τίτλο: «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις» εξέθεσε στον Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Μύρων  Φλουρή, αντιπροσωπεία του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ).

Την αντιπροσωπεία του ΕΟΑΕΝ και της Επιμελητηριακής κοινότητας αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτρης Συξέρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Γεροντίτης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου κ.κ. Ανδρέας Παντελιός και Αθανάσιος Ζλατούδης.

Στη θεσμική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/2/204, στο Υπουργείο Τουρισμού και διεξήχθη σε ένα εξαιρετικό κλίμα, εκτός από τον Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης παραβρέθηκε και η Διευθύντρια του Γραφείου της Υπουργού Τουρισμού κα. Βάσια Κουτσούκου.

Στην συζήτηση που έλαβε χώρα για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την νησιωτική επιχειρηματικότητα, επι τάπητος τέθηκε το πλέον φλέγον θέμα για αυτή την περίοδο, το υπό διαμόρφωση νέο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για την «Αξιοποίηση του αιγιαλού από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Σε αυτό το πλαίσιο οι εκπρόσωποι του επιχειρείν, κατέθεσαν τις προτάσεις της αρμόδιας επιτροπής της ΚΕΕΕ, στην οποία Συντονιστής είναι ο κ. Γιάννης Γεροντίτης, προτάσεις τις οποίες στηρίζει ο ΕΟΑΕΝ, δεδομένου ότι αυτές θα συμβάλλουν με ικανό και ορθολογικό τρόπο, στη θέσπιση ενός νομοσχεδίου που θα ενδυναμώσει την τουριστική ανάπτυξη στηρίζοντας την υγιή επιχειρηματικότητα, προστατεύοντας την ίδια στιγμή το δημόσιο πλούτο και το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Εξαήμερη εργασία: Ποιοι θα «χτυπάνε» ψηφιακή κάρτα από 1η Ιουλίου

Ψηφιακή κάρτα εργασίας θα «χτυπάνε» από 1η Ιουλίου οι...

ΑΑΔΕ: Μετατίθεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων των νομικών προσώπων

Mετατίθεται για τις 26 Ιουλίου 2024 η προθεσμία υποβολής...

Πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι

Οι συνταξιούχοι βλέπουν πάντα τα λεφτά στους λογαριασμούς τους...

Ακρίβεια: Αυξήσεις σε εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά και μπίρες

Αγανακτισμένοι είναι οι καταναλωτές με το ράλι των αυξήσεων...