Δήλωση Συμεών Κεδίκογλου μετά την αποκάλυψη για το μπάζωμα στο χώρο της τραγωδίας των Τεμπών (βίντεο)

Ένα χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών και ενώ το Πανελλήνιο ζητά απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνη, η κ. Καρυστιανού προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη

Είχαμε επισημάνει ως κορυφαίο γεγονός στην προσπάθεια συγκάλυψης που φαίνεται να επιχειρείται τη σπουδή με την οποία με απόφαση του τότε Περιφερειάρχη Αγοραστού, δόθηκε εντολή για το άρον-άρον μπάζωμα της περιοχής του δυστυχήματος-εγκλήματος πέρα από κάθε λογική καθώς είναι στοιχειώδες να αφήνεις άθικτα τα στοιχεία για τη δικαστική έρευνα που θα ακολουθούσε. Είχα μάλιστα καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής τη συγκεκριμένη ανάθεση.


Τώρα όμως μαθαίνουμε από την κ. Καρυστιανού ότι ο κ. Αγοραστός, σε εξώδικο που του είχε κάνει για το θέμα, της απάντησε εγγράφως ότι προχώρησε κατόπιν εντολής (μετά από δύο συσκέψεις) του κ Τριαντόπουλου, τότε υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και τώρα Υφυπουργό κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας. Κατόπιν αυτών γεννάται μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα!

Ο κ. Τριαντόπουλος καλείται να απαντήσει αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του τότε Περιφερειάρχη και αν ναι με τι σκεπτικό έδρασε, αν έδρασε αυτοβούλως ή πήρε και αυτός εντολές άνωθεν.

Να αξιολογήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας τη μαρτυρία και το απαντητικό έγγραφο για τα περαιτέρω…

Να απαντήσει ο πρωθυπουργός αν ο υπουργός του και στενός του συνεργάτης έδρασε χωρίς δική του ενημέρωση και αν συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του.
Σε κάθε περίπτωση, όταν λέμε όλα στο φως πρέπει και να το εννοούμε. Φτάνει πια με την συγκάλυψη, φτάνει πια με την κοροϊδία, ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εκλέγεται για την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των ψήφων των...

Υπ΄ατμόν οι 10 υποψηφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ

Τους δέκα υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στην σημερινή ψηφοφορία...

Δυο βήματα μπροστά και κανένα πίσω

Είμαστε μια χώρα που οι εκλογές διαπερνούν τους πολίτες...