Εύβοια: Σε τροχιά “ανάκαμψης” η Ερέτρια

Αποφασισμένος να κάνει δουλειά φαίνεται ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής

Μόνο ένας μήνας και κάτι από την ανάληψη της Δημαρχίας από το Νίκο Γουρνή και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε o Δήμος Ερέτριας και υποβάθμιζαν την ποιότητα ζωής τόσο των κατοίκων όσο και των τουριστών, έχουν αρχίσει και παίρνουν το δρόμο της επίλυσης .

Όπως υποστηρίζουν και κάτοικοι της Ερέτριας αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα αδέσποτα τα οποία περιφέρονταν σε κακή κατάσταση σε κεντρικά σημεία της πόλης και συχνά στην παραλία πλέον έχουν μεταφερθεί, γεγονός που αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς που θα περπατήσει στην περιοχή.

Επιπρόσθετα, υπό την καθοδήγηση των αρμοδίων Αντιδημάρχων έχουν ολοκληρωθεί επιχειρήσεις καθαρισμού περιοχών που είχαν γνωρίσει την πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωση με τους κατοίκους στο παρελθόν να έχουν αγανακτίσει ιδιαίτερα στις περιοχές της Καλλιθέας και του Μαλακώντα.

Ενέργειες έχουν γίνει από τη νέα δημοτική αρχή και για τη μεταφορά της λαϊκής ενώ μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε και το γεγονός ότι κατόπιν πιέσεων που ασκήθηκαν στην προηγούμενη δημοτική αρχή όπως επίσης και κατόπιν της παρέμβασης του βουλευτή Θανάση Ζεμπιλη δόθηκε παράταση για την δημοπράτηση του έργου προκάτ γυμναστηρίου με τη μορφή μπαλονιού το οποίο είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα leader από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Οι δράσεις για τη βελτίωση της Ερέτριας αλλά και οι ταυτόχρονες επιχειρήσεις βελτίωσης που λαμβάνουν χώρα και στην Αμάρυνθο, όπως επίσης και οι προσπάθειες εξορθολογισμού των οικονομικών του Δήμου μόνο θετικές εντυπώσεις έχουν αφήσει στους δημότες .

Μένει μόνο αυτή η όρεξη για δουλειά και βελτίωση που οδήγησαν σε αυτή την ανάκαμψη της εικόνας του εν λόγω Δήμου να συνεχιστούν…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά