Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη: Ερώτηση για τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής Εύβοιας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη στον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το  Κέντρο Υγείας Αλιβερίου

Όπως αναφέρει και η ίδια σε ανακοίνωση της:

Η απώλεια ενός συμπολίτη μας, έφερε με τραγικό τρόπο στο φως τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικούς πόρους του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, το οποίο εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή της Εύβοιας, ήτοι από το Αλιβέρι έως και τον Αλμυροπόταμο, αλλά και την Αμάρυνθο.
Είναι εξοργιστικό ένας άνθρωπος μόλις 52 ετών, να αναζητά άμεση βοήθεια και η απάντηση που λαμβάνει να είναι η προτροπή να οδηγήσει, με 19 πίεση, μέχρι το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, διότι δεν υπήρχε ούτε διαθέσιμο ασθενοφόρο. Για το σκοπό αυτό, κατέθεσα Κοινοβουλευτική Ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας να επιληφθεί της υπόθεσης.
Το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου είναι ανάγκη να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό και μέσα. Για το σκοπό αυτό ζήτησα από τον Υπουργό, τον οποίο και ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε αμέσως στο παράλληλο αίτημα μου για συνάντηση να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες έρευνας της υπόθεσης, αλλά και τρόπων στήριξης του Κέντρου Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά