Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε γιατί ζητούσε χρήματα για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και κλήθηκε να εξηγήσει τον λόγο που ζητούσε χρήματα να εμφανιστεί σε εκπομπές κάποια περίοδο.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον» είπε στον ηθοποιό: «Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;».

 

Τότε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος του απάντησε: «Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για 1-2 χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά. Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

«Εγώ πάντως τότε που δούλευα στο Mega, δεν έδωσαν και δεν ερχόσουν» είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Viral η δημοσιογράφος του Star Κατερίνα Ρίστα για το ρεπορτάζ στην Καρδίτσα! – Τα είπε έξω απ’τα δόντια

«Ντρέπεται και η ντροπή»: Η αντίδραση της Μάρας Ζαχαρέα Πρώτο...