Όταν ο Νότης Σφακιανάκης «προφήτευε» από το 1998 όσα γίνονται σήμερα με ομοφυλόφιλους και τρανσεξουαλισμό

«Θα υπάρχει ένα υβρίδιο, θα είναι ένα συνονθύλευμα αρσενικοθήλυκο, ένας άνθρωπος, ο οποίος θα είναι ουδέτερος»

Αίσθηση προκαλεί βίντεο από το 1998, όπου ο Νότης Σφακιανάκης καλεσμένος του Νάσου Αθανασίου σε εκπομπή του MEGA περιγράφει όσα ακριβώς εκτυλίσσονται στις μέρες μας με την απόπειρα να προωθηθεί η ομοφυλοφιλία ως πρότυπο και ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Όπως αναφέρει το newsfire.gr, Το απόσπασμα αναρτήθηκε σε σελίδα θαυμαστών του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος έχει επανειλημμένως στοχοποιηθεί για τις συντηρητικές και εθνικιστικές του απόψεις.

Είχε πει λοιπόν, ο Νότης Σφακιανάκης, μιλώντας ουσιαστικά για την εκθήλυνση της κοινωνίας, με αφορμή επίσκεψή του στο Μιλάνο:

«Υπάρχουν πάρα πολλοί gay σήμερα (1998) στα ΜΜΕ, έχει βγει αυτή η εικόνα προς τα έξω, ώστε τα νέα παιδιά σήμερα, βλέποντας αυτήν την εικόνα, νομίζουν ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Και κάποια στιγμή, και χωρίς να είναι τα παιδιά με ορμόνες θηλυκές, τα αγόρια, πηγαίνουν προς τα εκεί. Κινούνται, συμπεριφέρονται σαν gay και πολλά μπορεί να μην είναι. […] Νομίζω ότι η φύση έχει προστάξει τα πρότυπα. Έχει δώσει τις καθοδηγήσεις της. Τώρα εμείς πηγαίνουμε ενάντια στη φύση. Κι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε μελλοντικά – διότι δυστυχώς έχω την ικανότητα από παιδί να βλέπω αυτό που θα γίνει μετά από 20 χρόνια – αυτό που θα αντιμετωπίσουμε μετά από 20 χρόνια δε θέλω ούτε να το φαντάζομαι. Δε θα υπάρχει πλέον αυτό που υπάρχει σήμερα. Θα υπάρχει ένα υβρίδιο, θα είναι ένα συνονθύλευμα αρσενικοθήλυκο, ένας άνθρωπος, ο οποίος θα είναι ουδέτερος. Ούτε γυναίκα ούτε άνδρας. Και ο μόνος λόγος που θα υπάρχουν κάποιες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων σεξουαλικές, θα είναι για να τεκνοποιήσουν. Και πολλές φορές ίσως ούτε κι αυτό. Θα γίνεται με τεχνητή γονιμοποίηση…».

 

Γραφικός και ξερόλας είπαμε;

Δημοσιεύτηκε από Γουστάρουμε και αγαπάμε Νότη Σφακιανάκη στις Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img
spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά